Δημιουργία Προφίλ στο wordpress

Δημοσιεύτηκε από τον alex

Όταν δημιουργούμε μια ιστοσελίδα με wordpress, αυτόματα δημιουργείτε στο σύστημα και το προφιλ του διαχειριστή της ιστοσελίδας. Αυτά τα στοιχεία που βρίσκονται εκεί καταχωρημένα, βρίσκονται δημόσια όταν δημιουργούμε δημοσιεύσεις ή σελίδες. Για να δούμε το προφιλ μας, θα κάνουμε κλικ στην καρτέλα users και έπειτα θα δούμε στη δεξιά πλευρά όλους τους διαθέσιμους χρήστες. Επειδή μολις δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας, ο μόνος χρήστης είναι ο διαχειριστής , δηλαδή εμείς.

Για αν δούμε το προφιλ μας, μπορούμε να κάνουμε κλικ πάνω στο όνομα χρήστη ή στην επιλογή your profile. Το προφίλ μας μπορεί να περιέχει όσες πληροφορίες θέλουμε εμείς να υπάρχουν και μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούμε. Όταν πραγματοποιείται αλλαγές στο προφιλ, αυτές οι αλλαγές γίνονται σε όλες της δημοσιεύσεις της ιστοσελίδας μας. Το μόνο στοιχείο που δεν μπορεί να τροποποιηθεί είναι το όνομα χρήστη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
 
 
εκπαιδευτικά βίντεο

Εκπαιδευτικά Βίντεο

Εκπαιδευτείτε μέσα από τα εντελώς δωρεάν βίντεο μας, πάνω σε web τεχνολογίες όπως HTML, CSS, Javascript και PHP.

 
δωρεάν themes

Δωρεάν Themes

Στη Supremo Hosting προσφέρουμε εντελώς δωρεάν premium wordpress themes για τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας!

 
κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές που προσφέρουμε πάνω στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop.

cards

H supremohosting αναστέλλει την λειτουργία της και οι υπηρεσίες hosting και τα  domain name (.gr αλλά και .com, net κλπ) μεταφέρθηκαν στην εταιρεία INTECHS Hosting Solutions. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104629566